close

DR. DENNIS GROSS HUDPLEIE

DR. DENNIS GROSS HUDPLEIE

Dr. Dennis Gross er en av USAs fremste dermatologer og grunnleggeren av Dr. Dennis Gross Skincare. Han studerte og tok sin eksamen ved prestisjefylte New York University Center og startet sin karriere som forsker på hudkreft. Han er også biokjemiker, produktutvikler og forfatter av boken «Your Future Face».

Dr. Gross brenner for sitt yrke og er en av få «hudguruer» som fortsatt jobber aktivt som dermatolog. Han har siden 1990 drevet sin egen klinikk på Manhattan.

Dr. Dennis Gross Skincare fikk sitt store gjennombrudd med produktet Alpha Beta Face Peel og har siden det utviklet flere unike produkter. Han tilbyr multifunksjonelle produkter som er lette å bruke og som gir raske og varige resultater. Produkter med aktive ingredienser som er på linje med reseptbelagte hudprodukter.

DR. DENNIS GROSS HUDPLEIE

DR. DENNIS GROSS GIR DEG

  • En komplett resultatfokusert hudpleieserie
  • Unikt AHA/BHA-konsept med produkter og behandlinger som trygt kan brukes hele året
  • Multifunksjonelle hjemmeprodukter som forenkler hudrutinene, maksimalt resultat på minimalt med tid
  • Innovativ og utviklende serie å jobbe med
  • Lønnsom serie – korte kliniske behandlinger
  • Klinisk Alpha Beta Peel med «bredspektret» behandlingseffekt som passer alle hudtyper fra de mest sensitive til godt voksen hud og de med acne, rosacea og fet hud

DR. DENNIS GROSS HUDPLEIE

4 FUNDAMENTALE STEG FOR Å OPPNÅ GODE RESULTATER

FORMULATOR
Dr. Gross’ bakgrunn som hudkreft forsker og produktutvikler, kombinert med den daglig interaksjonen med sine pasienter i sin NYC praksis, gir ham den erfaringen og framsyn til å kunne utvikle fremragende formler som permanent forbedrer enhver hudtype.

INGREDIENSER
Flere, konsentrerte ingredienser innpodet i hver formel lindre ulike bekymringer, motbygger og reparere. Høye konsentrasjoner av vitaminer, antioksidanter og plantestoffer forbedre penetrasjon og ytelse. Den eneste hudpleie linje med en eksklusiv Chelating Complex ™ for å avgifte huden mot frie radikaler som finnes i vann.

RESULTATER
Synlige resultater, for eksempel en merkbar forskjell i hudens helse og klarhet, vil være synlig etter bare tre dagers bruk. Langsiktig, fordeler vil oppnås etter 30 dager. Huden vil fortsette å forbedres over tid. De beste resultatene vil oppnås gjennom daglig bruk.

MULTI FUNKSJONELL
Formlene er multifunksjonelle og passer til alle hudtyper og alder.