Telefon: 63 81 21 60

Gjør som tusenvis av andre kvinner og føl hvordan huden skal kjennes ut med en DMK Innledende Hudbehandling

Vår DMK Innledende hudbehandling reverserer rynker, slapp hud, og etterlater en sunn og frisk hud. Den fungerer fordi den tilpasses hver enkelt når du kommer til oss.

Pris ut februar: 1990,- 

Helt trygg og smertefri

Hva er DMK konseptet?

DMK hudbehandlinger og hjemmeprodukter er laget for å oppnå sunn og god hudhelse resten av livet. Ved å behandle huden hos våre sertifiserte hudpleiere, får våre kunder kjenne hvordan huden skal kjennes ut når den blir behandlet riktig. Våre DMK behandlinger er trygge, skånsomme og det benyttes naturlige ingredienser som gir ekte og langvarige resultater.

DMK Innledende hudbehandling

Vår innledende hudbehandling er mer en bare en ansiktsbehandling; det er en transformerende prosess for våre kunders hud og deres forståelse av hvordan hudens naturlige prosesser fungerer.

En innledende hudbehandling inkluderer en grundig hudkonsultasjon, der vi analyserer din hud og din hud sine spesifikke behov. Basert på denne analysen, utfører vi en skreddersydd introduksjons-behandling, der det påføres spesialiserte produkter, som er designet for å arbeide i harmoni med hudens biologi. Det gir en mild, men umiddelbar forbedring i hudens tilstand.

Behandlingen fungerer enten om du ønsker en generell forbedring i egen hudtilstand, eller ønsker å behandle en spesifikk hudtilstand som akne, rosacea, rynker, slapp hud, pigmentering, arrdannelser. Våre behandlinger er trygge for huden og vi er stolte over de ekte og langvarige resultatene de gir våre kunder.

Ekte resultater, langvarig virkning og uten nedetid for huden

Finn din time under ved å klikke hudpleie, og deretter innlendende hudbehandling

Fordeler med DMK

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

En innledende hudbehandling passer for alle kvinner mellom 30 og 75 som ikke har funnet den perfekte hudpleierutinen for dem.  I en innledende hudbehandling påfører vi produkter som er designet for å arbeide i harmoni med hudens biologi. Etter behandling vil du kjenne hvordan huden skal kjennes ut når den behandles riktig, og forstå hvordan du kan opprettholde en sunn og god hudhelse hjemme. 

DMK-behandlinger er utviklet for å passe et bredt spekter av hudtyper og bekymringer, inkludert sensitiv hud, fet eller akneutsatt hud, pigmentering, psoriasis, tørr hud og aldrende hud.

Ja, DMK har spesifikke behandlinger tilpasset for ulike hudproblemer. Vår tilnærming er å behandle rotårsaken til disse problemene, og tilby langvarige løsninger i stedet for midlertidige «quick fix». For en første behandling anbefaler vi å bestille en DMK Intro behandling med hudkonsultasjon. Det er mulig å endre behandlingstype om vi ser en annen passer bedre når du møter opp.

Av hudpleie som produseres i dag, er det kun 5% som penetrerer og jobber i dybden for å reparere og forbedre huden. DMK er blant disse. For å starte med DMK tar du først en behandling  i klinikk, der en hudpleier analyserer huden din, og gjennomfører en tilpasset hudbehandling. Etter hudbehandlingen, vil du føle resultatene og samtidig ha kunnskap og trygghet om din hudtype. For å oppnå optimale og langsiktige resultater anbefaler vi å bruke DMK hjemmeprodukter etter behandlingen. 

DMK behandlinger og produkter er trygge, skånsomme, uten kirurgi og har dokumentert effekt fra forskning. Generelt er produktene godt tolerert, men som med enhver hudpleieregime, kan noen individer oppleve initiell sensitivitet når huden deres tilpasser seg behandlingen. Hos oss i Danne hudklinikk veileder vi deg så du føler deg godt ivaretatt.

Resultater kan variere avhengig av individuelle hudforhold og det spesifikke DMK-behandlingsprogrammet. Noen merker forbedringer samme dag, andre innen noen uker, mens andre kan se gradvise endringer over en lengre periode.

Selv om DMK-behandlinger er skreddersydd til hver enkelt, kan de integreres med andre hudpleieprodukter. Vi anbefaler å konsultere med en DMK-terapeut for å sikre at produktene du bruker komplementerer hverandre effektivt.

DMK er forpliktet til etiske praksiser. Våre produkter er ikke testet på dyr, og vi streber etter å bruke bærekraftige ingredienser og emballasje for å minimere miljøpåvirkning.

Feilen mange gjør er å starte på et feil hudprogram eller bruke feil produkter for sin hudtype. Ved å ta en hudbehandling med konsultasjon kan vi med sikkerhet fastslå hvilke hjemmeprodukter som passer din hudtype.

Om Danne Hudklinikk

Danne Hudklinikk representerer et nytt paradigme innenfor hudpleie, fordi vi tilbyr effektive behandlinger og produkter, som gir huden et friskt og naturlig utseende, uten bruk av invaderende kosmetiske metoder. 

Desireé Jakobsen som er daglig leder, har over 15 års erfaring med å hjelpe våre kunder å få en hud de kan være stolte av. Vi mener at alle fortjener å føle seg som den beste versjonen av seg selv, og at huden ofte er en estetisk viktig faktor for mange som bidrar til å føle seg på sitt beste. 

Reviews

Hanne

Tilbyr produkter og behandlinger som virkelig hjelper huden din. Jeg har brukt deep pore facial cleanser og nite kremen fra DMK i mange år, og er veldig fornøyd med disse produktene. I tillegg er jeg skikkelig fan av Dr. Gross sine produkter. Desiree har lang erfaring og vet hva slags behandlinger og produkter som passer best til deg og din hud. Anbefales!!

Torunn

Kjempebra service, varene jeg bestilte kom innen noen dager. Jeg har brukt produktene i over ti år, de er fantastiske og holder huden ren og tilfører akkurat det den trenger.
Bruker man primer etter dagkrem og under evt.pudder blir det topp resultat

Gina

Super service og stor faglig kunnskap om ernæring og hudpleie. Uansett hvilket problem som dukker opp tar jeg kontakt med Desiree og får veiledning og produkter. Har brukt Danne produkter i mange år og Kunne ikke tenkt meg å bruke noe annet.nettbutikken kan også anbefales

Line

Fantastisk service og veldig gode produkter. Anbefales!

Toril

Her har tatt behandlinger i mange år! Superhyggelig personale og flotte produkter for både hud og fot!

Bli 1 av 10 som får tilbudet.
Jeg tar kontakt med deg for å finne en tid som passer.

Med vennlig hilsen,

Desireé Jakobsen
Daglig leder, Danne Hudklinikk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.