Vi er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du bruker vår nettside eller handler hos oss skal du føle deg trygg og ivaretatt.

DHF.no og medfølgende tjenester eies og driftes av Danné Hudklinikk AS 989 821 768 Strømsveien 64, 2010 Strømmen

Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er informasjon som samles som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

DHF er ansvarlig for at din informasjon behandles i samsvar med Norges lover. Datatilsynet fører tilsyn om at loven overholdes. https://www.datatilsynet.no/regelverk-og-skjema/nye-personvernregler/

Når du handler på DHF.no trenger vi ditt navn, adresse, telefonnummer og e-post for å kunne sende varene til deg. Ved kjøp blir også din IP-adresse registrert.

Vi er pålagt å oppbevare nødvendig informasjon for regnskapsføring og eventuell garanti-/returhåndtering. Historikken rundt dine tidligere kjøp kan derfor ikke slettes.

Dine data, du er sjefen!

I tråd med GDPR er du sjefen. Du kan selv velge hva som er lagret om deg, slette eller få innsyn all informasjon vi har lagret om deg.

For å få innsyn eller slette din informasjon, ta kontakt med oss på info@dhf.no.

Vår håndtering av ditt betalingskort

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Lagring av kredittkort

For å gjøre det enda enklere når du handler, kan du i kassen velge å lagre kortinformasjonen din sikkert hos oss. For å utføre betalingen videreformidler vi dine opplysninger til vår betalingsleverandør Stripe. De oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er PCI Level 1-sertifisert. https://stripe.com/docs/security/stripe

Det er viktig for din sikkerhet at du logger deg ut av kundekontoen din etter du har handlet ferdig. Del heller aldri brukernavn og passord med andre.

Informasjonen du oppgir ved utsjekkingen er kun knyttet til din kundekonto. Informasjonen er lagret i henhold til gjeldende Norske lover. Hensikten er at du skal slippe å oppgi kortinformasjonen hver gang du foretar et kjøp hos oss.

Du kan enkelt legge til nye kredittkort og slette lagrede kort i kassen.

Deling av opplysninger til tredjepart

Dine personopplysninger vil aldri bli delt med uvedkommende. Noe informasjon vil bli delt med parter som har direkte kontakt med din ordre eller utsendelse å gjøre. De vil kun få den informasjonen som er nødvendig for å utføre sin oppgave.

Bruk og kontroll av informasjonskapsler til analyse, brukervennlighet og markedsføring

Vi bruker informasjonskapsel (cookies) for å bedre brukeropplevelsen av nettsiden vår og tilpasse innhold for deg. Informasjonskapsler blir lagret på din enhet eller datamaskin som inneholder en unik anonym identifikator.  Dette bidrar blant annet til du kan komme tilbake til handlekurven slik du forlot den. Vi bruker denne informasjonen til å se hvordan sidene våre blir brukt og gjøre finne mer ut om hvordan vi kan forbedre oss. Det hjelper også gjøre nettsiden bedre i at den vil kunne identifisere om du er på mobil, nettbrett eller datamaskin og tilpasse opplevelsen etter enheten du er på.

Denne informasjonen bidrar til at vi kan tilpasse innhold og annonser som er mer relevant for deg.

Du kan alltid endre dine innstillinger og bestemme hva slags informasjon som blir lagret om deg. Dette kan du gjøre ved å klikke på innstillinger for cookies helt nederst på hjemmesiden får.

Tredjepartsverktøy vi bruker på nettsiden vår

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere informasjonskapsler.

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker det for å se hvor brukere av siden kommer fra, hvordan siden blir bruk, hvilke sider som blir besøkt eller ikke besøkt. Denne informasjonen bruker vi for å gjøre vurderinger for forbedringer.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av en Facebook pixel for markedsføring. Dette bruker vi dersom vi har kampanjer og ønsker nå deg som har vært på vår side.

Mailchimp

Vi benytter Mailchimp for utsendelse av e-post.

Mailchimp er synkronisert med vår nettbutikk, slik at mailchimp kan komme med tips til ulike varer som kan være relevant for deg.

Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om Naturlig Livs personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på info@dhf.no.