BEHANDLINGER

Danné Hud- og Fotklinikk har vært etablert med eksisterende terapeuter siden 1995. Vi oppdateres stadig innen markedets beste og nyeste forskning. Nært samarbeid med leger og ernæringsterapeuter gjør at vi til enhver tid kan utføre den optimale behandling. Vi er kvalifiserte terapeuter som til enhver tid holder et høyt, faglig nivå og tilbyr resultatorienterte behandlinger, hjemmepleieprodukter og profesjonell veiledning. Vi behandler helheten – tar problemer innenfra og utenfra med bl.a. ernæring, urtemedisin og paramedisinsk hudterapi.

VÅRT UTVALG

Vi har et stort utvalg av behandlinger som du kan lese om her:

BESTILLE TIME/SPØRSMÅL

Har du spørsmål vedrørende våre behandlinger så kan duringe oss på tlf. 63 81 21 60 eller sende oss en mail

Hudterapi behandlinger

DMK DANNÉ KONSEPTET

I over 40 år har biokjemikeren Danné Montague-King kalt seg selv for en pionéer i markedet innenfor hud- og kroppsterapi. DMK Danné konseptet kan tilby individuelle behandlinger til alle hudtyper og etniske grupper.

DMK Dannè Systemet Remove – Rebuild – Protect – Maintain, matcher kroppens individuelle kjemi med de særegne botaniske produkter, profesjonelle behandlinger og hjemmepleieprodukter. Dannè kan tilby et effektivt hudprogram for alle hudtyper. Dette gjelder uansett etnisk bakgrunn, alder eller hud tilstand. Les mer

DR. DENNIS GROSS KONSEPTET

Dr. Dennis Gross Hudpleie ™ (tidligere MD Skincare ® ved Dr. Dennis Gross) ble etablert i 2002 som en linje av multi-tasking produkter som hjelper huden å møte sitt vakreste potensial – som gir dramatiske resultater i løpet av dager og en langsiktig transformasjon med fortsatt bruk. Dr. Gross formulerer hvert produkt selv, som kombinerer en blanding av de beste naturlige antioksidanter, vitaminer og planter med de mest vitenskapelig avanserte leveringssystemer. Les mer

Fotterapi behandlinger

FOTTERAPI ER IKKE DET SAMME SOM FOTPLEIE

Fotterapi og fotpleie er to ulike behandlingstilbud, men dessverre blir begrepene ofte blandet sammen. Fotterapi er en helsefaglig behandling utført av autorisert helsepersonell, mens fotpleie er en kosmetisk behandling for velværens del alene. Fotterapi også kan gi velvære men fokuset er på å forebygge og behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler.

Dersom du har fotplager, som for eksempel inngrodde negler, torner eller smerter i føttene, bør du oppsøke en fotterapeut for hjelp og veiledning. Fotpleie er et behandlingstilbud som kun egner seg til friske føtter.

En rekke utbredte sykdommer påvirker fothelsen. Om du har diabetes, revmatisk sykdom, psoriasis eller hjerte- og karsykdom bør føttene dine undersøkes jevnlig av en fotterapeut.

AUTORISERT FOTTERAPEUT

Fotterapeuter er autorisert helsepersonell som kan behandle en rekke fotplager.

Autorisasjonsmerket garanterer at du blir behandlet av en fagperson.

BEHANDLINGSFORMER

Med regelmessig behandling hos fotterapeut kan du redusere og forebygge plager. Vi kan hjelpe deg med å finne årsaken til problemene / plagene slik at du kan unngå smerter i fremtiden. Vi behandler:

 • Fotterapi – diagnostikk og generell behandling av dine føtter
 • Punktbehandling av enkelte områder f.eks “liktorn”
 • Vortebehandling
 • Neglkorringering / ortonyxi, regulering av negler, ved bruk av bøyle/spange
 • Kunstig negl
 • Avlastninger / såler for føttenes ømme og smertefulle trykkpunkter
 • Ekstra fotmassasje

VANLIGE FOTPLAGER

Dersom du har fotplager bør du oppsøke en fotterapeut. Vi behandler og forebygger lidelser knyttet til hud, muskler, skjelett og negler. Du bør oppsøke en fotterapeut hvis du er plaget av:

 • Fotvorter
 • Hard hud
 • Hudproblemer
 • Negleplager
 • Smerter i føttene
 • Sopp i hud eller negl
 • Torner

Alternative behandlinger

HERBA PLUS

Herba Plus har utviklet en unik serie preparater beregnet for forebygging, helbred og velvære.

For Herba Plus er kvalitet i alle ledd det aller viktigste. Preparatene består av utsøkte naturlig råvarer, som til enhver tid er under nøye kvalitetskontroll.

All fremstilling foregår i henhold til GMP kvalitetsstandard. Råvarene hentes fra Norge og internasjonale leverandører av farmasøytiske råvarer. All videreforedling og produksjon foregår i topp moderne lokaler i Norge. Alle råvarene er laboratoriekontrollert for å påvise at det ikke finnes skadelige elementer som bakterier, sprøytemidler, tungmetaller, radioaktivitet eller andre uønskede stoffer. Samtlige råvarer er, så langt det lar seg fremskaffe, biologisk-økologisk dyrket.

Preparatene brukes både av leger og naturterapeuter i Norge og andre land. Kan du naturmedisinske diagnosemetoder som for eksempel ansiktsdiagnose, tungediagnose, irisdiagnose eller Back SHU diagnose/behandling, er preparatene meget enkle å bruke. Preparatene er i overensstemmelse med de ubalanser som avdekkes og valget er da på denne måten allerede gjort.

KI-MEDISIN

Alternativ behandling etter gammel kinesisk filosofi med bl. a. tungediagnose, ansiktsdiagnose, årsaksbehandling m.m. Vi klargjør kroppen til å ta i mot terapi og medisinering. ”Du blir ikke syk med en tarm som er ren”.

AURICULOTERAPI

Skolemedisinsk øreakupunktur utviklet av den franske legen Paul Nogier. Metoden virker via nervesystemet da det er vitenskaplig kartlagt nervebaner mellom øret og hjernestammen.

Kroppsterapi behandlinger

CELLULITE

Det vil si oppsvulmede fettceller. Avfallsprodukter blir lagret på innsiden. Egentlig skal disse bli transportert vekk med lymfen for så å bli skilt ut. Men lymfen flyter ikke av seg selv. For mye trykk i vevet på grunn av oppsvulmet fettvev kan forårsake smerter. Vevsvæsken hoper seg opp – ikke bare i lårene. Og hva med blodkarene, årene og venene? Avfallsprodukter ønsker å bli aktivert – befordret til lymfen – for utskillelse.

LYMFEDRENASJE

Originale Slide–Styler massasjen med bølge-glidende bevegelser; en massasje som utføres ved hjelp av et apparat og som merkbart stimulerer og motvirker opphopninger. Oppsvulmede føtter og bein føles lettere.

KNEPET MED VAAKUM

Hud suges opp og masseres med undertrykk. Det er en moderne form for kopping. SPM aktiverer cellene og henter frisk energi fra vevets dybde. Her stimuleres også kollagen og elastin, eggehvitefibre som bindevevet består av; de er ansvarlig for en stram og fast hud.

Du har nå fått innsikt i metoden Diffrensiert Cellulite Behandling. Hos oss får du alt som skal til for å beholde en god figur, sunnhet, positivt kroppsbilde og cellulite under kontroll. Eller ønsker du å forebygge? Lytt til terapeutens råd. Drikk rikelig og riktig
– konsekvens og kontinuitet! Denne disiplinen bringer deg hurtig nærmere ditt figurmål.

HIGH-TECH I NATURENS FOTSPOR METODEN

Differensiert cellulitt behandling hører til de mest effektive i kampen mot cellulite – og finnes i over 30 land. Bak står det tyske firma Weyergans High-Care Cosmetics. Forskning og en helhetsutdannelse av celluliteterapeuter, gjør at vi tilbyr individuelle opplegg for å oppnå en god figur.

IONO CARE

Slik tilfører du din organisme oksygenoverskudd. Dette er ideell supplementet til all hud og kroppsbehandling. Pust inn energien av aktivt oksygen. Det er skjønnhet – og sunnhetsvitamin nr 1.

BODY SCULPTING

Danne Body Sculpting Wrap er en behandling utviklet for å stramme opp og drenere. Dette hjelper til å redusereforekomsten av cellulitter og ujevnheter. Ved å opprette entermogenetisk effekt som øker blodsirkulasjonen og fjerneravfallsstoffer. Den har en oppstrammende effekt og gir huden en fin og naturlig glød.

Hårfjerning

SLIK VIRKER DEPILAR SYSTEM™

Depilar System™gjør bruk av den siste og mest avanserte forskning i bestrebelsene på å tilby en effektiv og enkel metode til permanent reduksjon av uønsket hårvekst hos alle uansett kjønn, hudtype, hårfarge og hårtype.

Ved å benytte forskningsresultater og erfaringer fra tidligere generasjoner av enzymbasert hårfjerning, har eksperter kombinert de proteolytiske ensymene Trypsin og Chymotrypsin i Depilar Sytem™. Denne forbedrede enzymbaserte formelen gir virkninger som overgår lignende produkter på markedet, herunder tidligere generasjoner av enzymbaserte hårfjerningsprodukter og dyre laserbehandlinger.

Den forbedrede telnologien er lett å anvende og gir resultater som er alt annet enn alminnelige. Depilar System™ brukes umiddelbart etter en alminnelig voksbehandling, sukkervoksing, hårfjerning med tråd eller pinsett for målrettet å bryte ned de celler som er ansvarlige for hårvekst.

FAKTA OM HÅRVEKST

Hårvekst kan inndeles i tre faser: En vekstfase (anagen), en skrumpefase (katagen) og en hvilefase (telogen). I løpet av den anagene fase forbindes follikkelens rot med hårspirecellene og et nytt hår begynner å vokse. I denne fase er cellene mottakelige for en Depilar System™ behandling.

På et hvilket som helst tidspunkt er gjennomsnittlig 20% av kroppens hår i anagen fase. Når håret fjernes med tradisjonell voks, sukker pasta, tråd eller pinsett i denne fase, blottes hårspirecellene, som gir Depilar System™ adgang til å nedbryte cellene og dermed stoppe ny vekst. I den katagene fase trekker follikkelen seg fra hårspirecellene og håret stopper å vokse. I den telogene fase utstøter kroppen det døde håret. I den katagene og den telogene fase har Depilar System™ ingen effekt. Det er derfor nødvendig å fortsette behandlingsforløpet gjennom hele vekstsyklusen.

Klienter som ikke er vant til å bli vokset kan oppleve en midlertidig økt hårvekst etter de første to eller tre behandligene. Det skyldes at voksbehandlingen provokerer hårene til å synkronisere sine vekstfaser, hvilket vil oppleves som økt hårvekst. Det gir dog samtidig mulighet for større effekt ved de påfølgende behandlingene.

HVA KAN DU FORVENTE

Det er nødvendig med gjentagende Depilar System™ behandlinger over 16 til 24 måneder (avhengig av hvilket område som behandles) for å fullføre og behandle alle hår gjennom en komplett vekstsyklus. Etter hver behandling vil hårveksten være langsommere og hårene vil være finere og lettere å fjerne. En merkbar reduksjon i hårveksten vil typisk være synlig etter fjerde eller femte behandling.

Resultatene vil variere fra person til person og være avhengig av området som behandles, vekstsyklus og personens individuelle genetikk. Det er ikke alle hår som er aktive og i vekst på samme tid og Depilar System™ kan kun påvirke de hår som er aktive (i anagen fase) på behandlingstidspunktet . De hår som er i dvale (katagen eller telogen fase) kan først behandles når de igjen blir aktive og dermed kan fjernes.

For å behandle alle follikkler med Depilar System anbefales behandlingsintervaller på 2-4 uker ved behandling av ansiktshår og 4-6 uker for hår på kroppen. Bemerk dog at visse faktorer kan medføre ny hårvekst: hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet eller menopause, visse typer medisin som f.eks HRT (Hormone Replacement Therapy), samt genetisk disponering for fremtidig hårvekst som følge av aldringsprosessen – og kan kreve ytterligere behandlinger.

HVEM KAN BEHANDLES

Alle kan behandles med Depilar System™. Menn og kvinner i alle aldre, uansett hudtype og hudfarge, hårfarge og hårtykkelse – alle kan behandles – forutsatt at personen kan vokses uten problemer. Intet annet hårfjerningsprodukt arbeider like effektivt på alle hud- og hårtyper. Depilar System™ inneholder naturlige enzymer og er testet for uønskede bivirkninger på mennesker og ingen bivirkninger ble observert.

Depilar System™ skal brukes i forbindelse med tradisjonell voks, sukker pasta, tråd eller pinsett, hvor håret fjernes med roten. Ved voksing er det viktig at håret er minst 6 mm, for å sikre at håret fjernes med rot og follikkelen dermed er tom. Dette tillater den enzymbaserte gel å trenge ned i den tomme follikkel og bryte ned de celler som er ansvarlige for hårets vekst. De hår som ikke fjernes eller knekker ved voksnigen, kan etter påføring av Depilar System™ plukkes med pinsett.

I ytterst sjeldne tilfeller kan det forekomme et mildt urticarielt utslett, som forsvinner innen 48 timer. Klienter som er overfølsomme for salicylsyre bør punkttestes innen det foretas en full Depilar System™ behandling. Depilar System™ er produsert i USA og er ikke testet på dyr.

Kostholdsveiledning

KOSTHOLDSVEILEDNING

De fleste forskere er i dag enige om at det er en nær sammenheng mellom ernæring og helse. De siste 40-50 årene har kostholdet endret seg radikalt. Samtidig har det vært en eksplosjonsartet økning av en rekke kroniske sykdommer. Mange forskerne mener det er en klar sammenheng mellom kostholdet vårt og disse sykdommene. Men det er noe uenighet mellom oss og myndighetene om hvilke faktorer som er de avgjørende.

Kroppen har en fantastisk evne til å reparere seg selv hvis den får lov. Gjennom et balansert kosthold og tilskudd av næringsstoffer kan vi sikre kroppen alle de næringsstoffene den trenger. Dette vil forebygge og reversere sykdomsprosesser. Tilnærmingen kalles ortomolekylær medisin og tar utgangspunkt i at nesten all sykdom er en mangeltilstand. Begrepet ortomolekylær kommer fra det greske ordet orthos som betyr “det rette”. Vi vet også at genene våre ikke har endret seg vesentlig de siste 30-40 000 årene. Kroppen fungerer derfor optimalt når den blir tilført de næringsstoffene den er genetisk tilpasset. Det betyr at vi er opptatt av å fokusere på de matvaregruppene mennesket er utviklet på.

Vi kan hjelpe deg å finne frem til kostholdet som passer for deg. Kostholdsveiledning kr 890,-

MATINTOLERANSE

Så mange som 45% av oss kan lide av en matintoleranse. Dette er vår største terapihindring og symptomene kan være: Leddplager, luftveisproblemer, kronisk tretthet, konsentrasjonsvansker, sengevæting, kronisk tretthet, forstoppelse, muskel plager, hodepine, hyperaktivitet, søvnløshet, kløende hud, malabsorpsjon, søvnforstyrrelser, ødem (vannoppsamlinger), vektproblemer mm.

Matintoleranse-tester er av høyeste kvalitet og sendes til Cambrige Instituttet i England. Det tar
ca 2 uker å få testresultatene.

Vi tilbyr 3 ulike tester:
Test 80 Scandinavia (Tester for 80 typer matvarer. Tilpasset Scandinavisk kosthold)
Test 120 (Tester for 120 matvarer)
Test 200 (Vår mest omfattende test som dekker 200 matvarer

SEND EN FORESPØRSEL

Har du spørmål vedrørende behandlinger, produkter eller ønsker å bestille time? Ring oss på tlf. 63 81 21 60 eller send oss en mail.