Vipper og bryn

Vipper og bryn

 Til vipper og bryn bruker vi Fred Hamilton sine produkter. Både når det gjelder kvalitet og teknikker. Fred Hamilton er kjent for å lage kvalitetsprodukter og utdanne dyktige stylister som får frem øynene. Fargene sitter lenger, gir dypere effekt og er aller mest skånsom for både hår og hud, om du ikke har prøvd disse enda er det bare å glede seg.

Brynslaminering

Brynslaminering er en kjemisk behandling av brynshårene. Hårenes struktur og retning endres slik at hårene legger seg pent inntil huden og i ønsket retning. Dette gir en illusjon av tykkere og tettere bryn. Fargen på brynene får også mer dybde. Modellen på bildet har ikke farget i tillegg, kun laminert.

Man kan også farge brynene i tillegg som gir enda større forskjell og inntrykk av mer bryn.Vi bruker det italienske merke In lei som er kjent for naturlige høykvalitets ingredienser. Dette gir en meget skånsom behandling av både hår og hår.Effekten holder i 4-6 uker så vil resultatet gradvis forsvinne etterhvert som hårene vokser/skiftes ut.Det tilføres nærende stoffer til hårene etter behandling som også styrker hårene på sikt.Behandlingen tar ca 40 min og koster kr 890,-Suzanne gir 20% rabatt på alle behandlinger i mars.