Danne Hudklinikk
Strømmen

Shellac

Shellac

Hva er CND Shellac?

Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i inntil 14+ dager uten riper eller avskalling. Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i CND UV/LED lampe. 

Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt i 14+ dager med en utrolig høy krystallklar glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter uten noen filing på naturneglen.

CND Shellac er en profesjonell behandling som er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK).

Må ikke forveksles med mange kopier av dårligere kvalitet:-)

Påføring og fjerning

Formelen er tynn og fleksibel som neglelakk. Shellac legges i to strøk og kombineres med Shellac Base Coat og en av Shellac Top Coats.

 Alle lag herdes i CND UV/LED lampe. Det er ikke nødevndig å file på naturneglen verken før påføring eller under fjerning, noe som skiller Shellac fra fargede geleer og andre kunstmaterialer på markedet.

Dette gir ingen slitasje på naturneglen.

Shellac fjernes med wraps og CND Offly Fast uten noen form for filing på naturneglen. Er det lagt på kunstmateriale kan det selvfølgelig files av.

OBS! Shellac skal ikke dras av når den begynner å løsne! Dette for å unngå skade på natur neglen.

Vi kan fjerne shellacen når du kommer, eller du kan gjøre det selv før du kommer.