Danne Hudklinikk
Strømmen

Bli 1 av 5 som får introduksjonstilbudet

DMK

StemZyme™

Få 2000 kroner rabatt på verdens mest avanserte løsning for aldershåndtering - helt uten bivirkninger og med lite nedetid

Kun for eksisterende kunder

Vanlig pris: 25.000

Introduksjonspris: 23.000

Ta del av tilbudet ved å fylle inn skjemaet under:

Du vil få bekreftelse på melding og får velge en time som passer deg innenfor våre åpningstider

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

DMK StemZyme-behandling:
En revolusjon innen hudfornyelse

1. Behandlinger

DMKs banebrytende stamcelleteknologi blir brukt for å få best resultat. I de 5 behandlingene gjennomfører vi penslinger som styrker og regenererer hudens stamceller, forbedrer blodtilførselen, og bidrar til en sunnere, mer ungdommelig hud.

2. Hjemmeprodukter

STEMZYME™-produktene kommer i en pakke som inneholder alt du trenger for en fullverdig hudpleierutine. Her er en oversikt over produktene du får med i settet:

BONUS:

Den mest unike behandlingen du noen gang vil ta - helt uten kirkurgiske inngrep 🧬⁠

Hva er stamceller? 🧬 ⁠

Forestill deg huden din som et gammelt hus. Med tiden blir grunnlaget – eller fundamentet – svakere. Selv om du stadig pusser opp huset, vil det til slutt rase sammen hvis du ikke styrker fundamentet. Huden fungerer på samme måte. Vi må fikse fundamentet før vi tar tak i overflateproblemene.

I hudens verden er stamceller dette fundamentet. De er kroppens byggeklosser som hjelper med å fornye og reparere huden vår. Men som med ethvert godt fundament, blir det svakere med tiden.

Hva gjør StemZyme Terapi? DMK MD StemZyme er et banebrytende hudprogram som jobber med hudens fundament. Gjennom et 50-dagers program stimulerer StemZyme produksjonen av nye celler som lager kollagen og elastin, to nøkkelingredienser for fast og ungdommelig hud. Det beste? Det er ikke-invasivt, og det bruker dine egne stamceller!

Fordi vi bruker dine egne stamceller, er det ingen risiko for bivirkninger. Dine celler er skreddersydd for deg og sikrer at de forvandles til ungdommelige vev i huden.

Hva kan du forvente? Forvent fastere, mer elastisk og jevnere hud. StemZyme Terapi hjelper også med å bekjempe betennelse, styrke hudens immunforsvar og forbedre blodsirkulasjonen til huden. Med andre ord, det gir deg en sunnere, glødende og yngre hud!

Hvorfor STEMZYME™ er den nye gullstandarden i aldershåndtering

🥳 Dyp reparasjon: StemZyme går dypt inn i hudens celler for å reparere DNA-skade, noe som kan bremse tegnene på aldring.

🥳 Naturlig fornyelse: Behandlingen stimulerer kroppens egne naturlige reparasjons- og fornyelsesmekanismer, noe som fører til en mer bærekraftig hudhelse.

🥳 Kirurgi-frie resultater: Mange brukere rapporterer at effektene av StemZyme-behandlingen ligner de man får fra en ansiktsløftning, uten behovet for kirurgiske inngrep

StemZyme™: Hvem er det for?

StemZyme™ er ideell for kvinner som ønsker å forbedre huden uten å gjøre kirurgiske inngrep og med langtvirkende resultater. Dette inkluderer deg som opplever fine linjer, rynker, slapp hud, ujevn hudtone, misfarging, ru tekstur, matt hud, gusten hudfarge, forstørrede porer, tørr hud og overfølsom hud. Uansett alder, om du søker en mer ungdommelig, glødende og jevn hud, kan StemZyme™ være løsningen for deg.

Kontaktinformasjon

Telefon: 638 12 160
Email: info@dhf.no

Bli 1 av 10 som får tilbudet.
Jeg tar kontakt med deg for å finne en tid som passer.

Med vennlig hilsen,

Desireé Jakobsen
Daglig leder, Danne Hudklinikk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.